6 dagen Mijn Yoga, Yoga Mee

Volg de boom per dag, elke dag is er een beschikbaar, er zijn 5 plaatjes met een uitdaging.

Leuk toch! 6 dagen een mail met of een ademoefening, activatie, yogaserie, favoriete yogahoudingen en zeker als toetje een fijne ontspanning!!

Ga het eens proberen, maak kennis met mijn lessen. Misschien ervaar jij deze ontmoeting ook wel als een gevoel van vakantie hebben gehad (een leerling zei dit zo treffend, vandaar dat ik dat wil delen) Een andere opmerking is ook: “Ik heb nu een sport ontdekt: perfecte combinatie met ontspannen. Nooit spierpijn. Heerlijk.

Wees verbaasd wat het met je doet.
Wie weet smaakt dit naar meer!smile
Neem eens een kijkje naar de programma’s die klaar heb en welke ik nog ga maken!

 

De ontspanning

Houdingen (mijn favoriete)

Adem oefening

Balanshouding

Activatie

De maangroet

Contact

Mijn Yoga, yoga mee!

Email

info@mijn-yoga.nl

Telefoon

06-28961721

Adres

Zuiderzeeweg 11
8356 VV  Blokzijl