Veilig yoga beoefenen

Veiligheidsfilmpje

Bekijk de video voor je eigen veiligheid.

Bekijk de veiligheidsvideo voordat je gaat geniet van de Yoga lessen van Mijn Yoga. Het duurt maar een paar minuten en helpt je het meeste uit de yoga te halen.

Het is namelijk vaak een verrassing dat je ontdekt dat je jezelf helemaal niet hoeft te pushen om het beste uit Yoga te halen, maar dat je handelt vanuit ontspanning.

Deze korte video geeft je tips en tools zodat je weet waar je op moet letten tijdens het oefenen.

Disclaimer

 

Dit zijn de juridische voorwaarden die je moet lezen voordat je deze site gebruikt …

Uw veiligheid is belangrijk voor Mijn Yoga. 

Beoefen de lessen op deze site zorgvuldig en voer deze voorzichtig uit. 

Niet alle oefeningen zijn geschikt voor iedereen.

De inhoud op deze site is alleen bedoeld als algemene informatie, geen medische. 

Het is niet bedoeld als advies waarop u moet vertrouwen op medisch gebied. U moet professioneel of specialistisch advies inwinnen voordat u actie onderneemt of onthoudt van enige actie op basis van de inhoud op deze site.

Hoewel we redelijke inspanningen leveren om de informatie op deze site bij te werken, geven we geen verklaringen, garanties of garanties, expliciet of impliciet, dat de inhoud op deze site accuraat, volledig of actueel is.

Raadpleeg bij twijfel uw arts en als u pijn, ongemak of duizeligheid voelt, ga dan niet verder totdat u medisch advies heeft ingewonnen.

Alle gezondheidsinformatie op deze site is alleen bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Het is op geen enkele manier bedoeld of impliciet om te worden gebruikt als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose, behandeling of zorg. 

Beginnen met een significante behandeling met medicijnen, supplementen of andere interventies die van invloed kunnen zijn op de fysiologie of het aanbrengen van wijzigingen in een vastgesteld regime, moet worden besproken met de arts en de arts van de patiënt.

De informatie op deze site is niet bedoeld als vervanging voor medisch advies.

Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid in verband met het gebruik van de informatie in individuele gevallen. 

Alle praktijken en suggesties op deze site worden ondernomen naar eigen goeddunken en risico van de kijker. Als u twijfelt over de duurzaamheid van de oefeningen, raadpleeg dan vooraf een arts.

Yogastudio Mijn Yoga